خورش ماست

دستور پخت و طرز تهیه خورش ماست به سبک اصفهانی در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد و بتوانید از این مطلب حداکثر استفاده را ببرید

خورش ماست , خورش ماست اصفهانی ها , طرز تهیه خورش ماست , طرز تهیه خورش ماست اصفهانی

اگر شما هم نام خورش ماست را شنیده اید و علاقه  به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید.خورش ماست بعد از خورش قیمه و خورش قرمه سبزی و خورش بادمجان و خورش کرفس و خورش بامیه محبوب ترین خورش ایرانی است

دستور پخت و طرز تهیه خورش ماست به سبک اصفهانی

خورش ماست یکی از غذاهای اصیل و سنتی مردم اصفهان است.

مواد لازم برای تهیه خورش ماست :

مرغ :♦: 1 عدد

یا گوشت :♦: 0/5 کیلو

روغن :♦: 200 گرم

ادویه :♦: به مقدار کافی

فلفل :♦: به مقدار کافی

زرده تخم مرغ :♦: 8 عدد

زعفران :♦: 1 قاشق چایخوری

ماست :♦: 2 لیوان

نمک :♦: به مقدار کافی

دستور پخت و طرز تهیه خورش ماست به سبک اصفهانی

خورش ماست با مرغ , خورشت ماست با مرغ , طرز تهیه خورش ماست با مرغ , آموزش پخت ماست با مرغ

خورش ماست , خورش ماست اصفهانی ها , طرز تهیه خورش ماست , طرز تهیه خورش ماست اصفهانی

این غذا خورش نامیده می شود اما در واقع به عنوان دسر و پیش غذا سرو می شود.

طرز تهیه خورش ماست :

ماست را روز قبل در کیسه پارچه ای بریزید تا آبش برود .

مرغ یا گوشت را بپزید و سرخ کنید .

آب مرغ یا گوشت را بگذارید غلیظ شود و با زعفران سائیده روی ماست بریزد

قورمه سبزی,قرمه سبزی , خورش قرمه سبزی , خورشت قورمه سبزی , طرز تهیه خورش قرمه سبزی

خورش ماست , خورش ماست اصفهانی ها , طرز تهیه خورش ماست , طرز تهیه خورش ماست اصفهانی

دستور پخت و طرز تهیه خورش ماست به سبک اصفهانی

خورش ماست طعمی شیرینی دارد و بسیار خوشمزه است.

خوب به هم بزنید و فلفل و ادویه و نمک را بیفزایید و گوشت را در آن بچینید .

یک ربع که جوشید ، زرده ها را با چنگال بزنید و در خورش بریزید و سریع هم بزنید که جذب بقیه مواد شود .

شعله را کم کنید و بگذارید با حرارت ملایم 15 دقیقه بپزید .

بهتر است خورش را 24 ساعت درون یخچال قرار دهید تا خوب خنک شود. این خورش سرد سرو می شود.این غذا مخصوص استان اصفهان است و بسیار پرطرفدار است در استان اصفهان.اگر به اصفهان سفر کردید حتما این غذا را امتحان کنید

دستور پخت و طرز تهیه خورش ماست به سبک اصفهانی