تزیین سالاد ماکارونی در رستوران های غربی
به این صورت که هویجها رو پخته و با قالبهای شیرینیپزی که فلزی هستند، به این شکل قالب زدیم.
تزیین سالاد ماکارونی در رستوران
نوار دوم رو روی اولی قرار میدیم و بعد از هر یک دور پیچیدن، خود نوار رو برعکس میکنیم و دوباره یک دور میپیچیم.
تزیین سالاد ماکارونی در رستوران
ابتدا هویج و سپس بدن اصلی پنگوئن را که با پنیر پر کرده اید داخل چوب فرو برده و ثابت کنید
پارچه ای چهارگوش برای تهیه دستمال سفره به شکل طاووس مورد نیاز میباشد ، بهتر است برای شکل پذیری بهتر جنس پارچه زیاد نازک و لطیف نباشد.
تزیین سالاد ماکارونی در رستوران
در این روش تزیین ابتدا روی تربچه را با چاقو بکنید سپس اطراف تربچه را شیار ایجاد کنید
تزیین سالاد ماکارونی در رستوران
لبه های هر قسمت از هویج را که با چاقو برش زده اید به شکل گرد با قیچی ببرید
البته اگر قالب در دسترستان نبود، با چاقو هم میتوانید به این شکل یا شکلهای دلخواه دربیاورید.
تزیین سالاد ماکارونی در رستوران
این کار رو با سه نوار ادامه میدیم و در انتها از وسطش یک خلال دندون رد میکنیم که باز نشه.
تزیین سالاد ماکارونی در رستوران
زیتون کوچک یعنی سر پنگوئن را نیز از خلال دندان عبور دهید و به بدن متصل نمائید
تزیین سالاد ماکارونی در رستوران
اگر این شیارها را با فاصله یک در میان و زیر دو برش قبلی ایجاد کنید میتوانید گل چند پر زیبایی داشته باشید ، برای تزیین هم برگ سبزیجات زیر تربچه قرار دهید.
تزیین سالاد ماکارونی در رستوران
تا بالای هویج به همین صورت برش بزنید و لبه ها را گرد قیچی کنید و در انتها نیز مرکز گل را شکل دهید
تزیین سالاد ماکارونی در رستوران
برای درست کردن شکل باب اسفنجی از تخممرغ رنده شده روی سالاد الویه استفاده کردیم و برای ایجاد لکهها هم از خیار شور حلقهشده استفاده میشود.
تزیین سالاد ماکارونی در رستوران
- ۰ نظر
- ۲۳ آبان ۹۴ ، ۲۱:۳۳